Gelaatsverzorging          
                        Gelaatsverzorging & huidverbetering: Kies uw gelaatsverzorging volgens tijd en budget.
Wij kijken met een professioneel oog wat uw huid nodig heeft en geven u een intensieve behandeling

Voor haar & hem

Gelaatsverzorgingen

Dankzij kwaliteitsmerken kunnen wij garant staan voor zichtbare en voelbare resultaten met een absolute schoonheidsbeleving.
Bij elke verzorging krijg je: een uitgebreid reinigingsritueel met peeling en/of scrub, massage, geconcentreerd serum, verzorgend masker, epileren van de wenkbrauwen en een aangepaste final touch. Inclusief een persoonlijke huidanalyse en professioneel advies om je efficiënt te verzorgen@home.            


 Op maat

Gelaatsverzorgingen

Een behandeling met [Clephar] producten zal je ervaren als een unieke benadering van zorg en aandacht. De werkwijze stemmen wij af op de conditie van je huid. Omdat deze niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit diverse verzorgingslijnen om zo het allerbeste resultaat te behalen.

 Gelaatsverzorging

Je huid in optimale conditie houden, is de succesformule om er langer jong en gezond uit te zien. Mon-a-Lisa maakt gebruik van de Clephar onze producten werken op de huidverbetering en ontspanning.

Alle verzorgingsproducten van Clephar beantwoorden aan unieke en zeer strenge kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking

Clepharis geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype,
ook voor mannen.

Voor een totaal resultaat  bieden wij ook  Clephar gelaatsverzorgingen aan. Clephar is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn cosmeceutica, dat wil zeggen cosmetica die een diepere impact op de huid hebben dan de traditionele cosmetica en in wetenschappelijke laboratoria ontwikkeld zijn. Traditionele cosmetica verzorgen de huid op een oppervlakkig niveau, namelijk op de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en daardoor verdwijnt het effect snel. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of om huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen bereikt worden. Deze producten bevatten daarom biologisch actieve ingrediënten die de werkzaamheid van het product garanderen.

VOOR IEDEREEN DIE WORSTELT MET:                   

  • Vermoeide, doffe huid.
  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Losse getekende huid.
  • Verlies van volume en stevigheid.
  • Hyperpigmentatie.
  • Gedeshydrateerde huid.
  • Vergrote en verstopte poriën.
  • Acné type 1 - 3.
  • Het algemene onderhoud van de huid. 

       

Een afspraak maken?

Zin om je te laten verwennen of ben je gewoon nieuwsgierig? Maak dan gerust kennis met ons!

Om een afspraak te kunnen maken, vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kan ons telefonisch contacteren op

011 91.66.50

Tot binnenkort

Lisa
0
Gemaakt door WEBTOPPERS

 .