Make-Up

Make-Up

Delilah Cosmetics                   

In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen onderscheidt het make-up merk Delilah zich door te fluisteren. Het Britse merk is ontstaan uit een vriendschap tussen make-up artist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White, een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon. De combinatie van tin en kroongoud, een rozige goudsoort die door Henry VIII werd geïntroduceerd, lopen als een rode draad door de hele collectie en roepen een moderne, maar typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.

Kennen jullie het merk Delilah al? Een prachtig merk die parabenen-vrij is, niet getest op dieren en met pareltjes van make-up producten.

Om kort wat informatie te geven over het merk:

Delilah is ontstaan uit een passie voor cosmetica en de wens om vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, te helpen zich mooi te voelen en dat uit te stralen. De make-up onderscheidt zich door elegantie, hoge kwaliteit en een tikje glamour en zijn verkrijgbaar in een scala van tinten. De make-up is dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen. De collectie wordt aangevuld door een serie penselen.

Delilah is de naam van een geboren verleidster die voorkomt in de Bijbel. Een passende naam voor een luxe cosmeticamerk. De verpakking van delilah is te herkennen aan de luxueuze metalen details. Als eerbetoon aan de Engelse roots van het merk hebben de meeste producten een Koninklijke roségouden verpakking. Het symbool, de lichtroze delilah roos, staat in Groot-Brittannië voor ware schoonheid. De prijzen variëren van € 22,50 tot € 62,50.

  • Prijslijst 
  • Dag make-up - 25 euro
  • Avond make-up - 40 euro
  • Valse wimpers - 10 euro
  • Bruidsmake-up met proef - 90 euro
  • Bruidsmake-up met proef op locatie - 125 euro
  • (Bruids) Make-up voor familielid of extra persoon - 35 euro per persoon
  • (Bruids) Make-up voor familielid of extra persoon met proef - 40 euro per persoon
  •     Aan huis of locatie

   

   
   


   

   
 

0
Gemaakt door WEBTOPPERS

 .