Manicure
Geef uw handen de verwenbeurt die ze verdienen.

Manicure Beauty

De handen worden bijzonder goed gehydrateerd en gevoed zodat de huid niet schilfert. Bovendien herstelt het de nagels en maakt ze sterk. Na deze behandeling kan je pronken met mooie handen! 

Manicure met lakken

Manicure/peeling

SPA manicure

.

Vijlen & lakken

Gellak nagelsKLASSIEKE MANICURE EN PEDICURE

We bespreken met u telefonisch hoeveel tijd we voor u voorzien. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals medische problemen, extra massage, kleur- of French lakken, enz.

MonaLisa manicure/pedicure

Je kan je handen en voeten een keer extra laten verzorgen met onze MonaLisa manicure of pedicure. We doen dan eerst een scrub van de huid. Daarna krijgt u een voetbad en pakken we de handen of voeten in met een voedend zeewiermasker en als dit goed ingewerkt is krijgt u een heerlijke en ontspannende massage.Deze behandeling is vooral ontspannend en huidverzorgend maar omvat ook een basis nagelverzorging.

GELNAGELS

We willen allemaal mooi verzorgde handen en nagels. Maar niet iedereen heeft sterke nagels. Om je nagels te verstevigen, of om mooiere nagels te hebben kan je gel op je eigen nagels of kunsttips laten aanbrengen. (ook nagelbijters kunnen hier mee geholpen worden)
Gel biedt flexibiliteit en stevigheid.
Je nagels kunnen naturel afgewerkt worden of met een kleurtje of french. Dit kan met lak of Shellac.

SHELLAC

Say Hello to the future! CND Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac breng je aan als een lak. Geen potjes, alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!


            Prijslijst

Nailbar

  • Manicure - 25 euro
  • Manicure met lakken - 30 euro
  • Spa Manicure - 60 euro
  • Vijlen en lakken - 15 euro
  • Gellak handen - 35 euro


              

Een afspraak maken?

Zin om je te laten verwennen of ben je gewoon nieuwsgierig? Maak dan gerust kennis met ons!

Om een afspraak te kunnen maken, vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kan ons telefonisch contacteren op

011 91.66.50

Tot binnenkort

Lisa
0
Gemaakt door WEBTOPPERS

 .